تولید گوشت قرمز در رشتخوار خراسان رضوی افزایش یافت
وی ادامه داد: سیدرگذاری یکی از اقدام های مهم در دامداری گوسفند است که به منظور تولید نسل جدید و بهبود عوامل ژنتیکی در گله انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار بیان کرد: در این فرآیند یک گوسفند نر برای تلقیح چند گوسفند ماده استفاده میشود، با این اقدام ژنتیک ماده گوسفند و کیفیت نسل جدید گوسفندان تولید شده بهبود مییابد.
وی تصریح کرد: جمعیت دام سبک شهرستان رشتخوار ۱۱۸ هزار رأس با تولید ۱۳۱ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز در سال ۱۴۰۲ بود که با انجام عملیات سیدرگذاری و سایر اقدامات، پیشبینی میشود تولید گوشت امسال در رشتخوار به ۲۰۰ تن برسد.
خزاعی کاهش قیمت اقلام مصرفی دام سبک مانند جو و ذرت را از دیگر دلایل افزایش تعداد دام سبک در سال جاری عنوان کرد.
وی اضافه کرد: با توجه به کمبود دام مولد در سالهای قبل و به طبع آن افزایش قیمت گوشت قرمز، امور دام به همراه اداره آموزش و ترویج جهاد کشاورزی رشتخوار اقدام به برگزاری دوره آموزشی – ترویجی در قالب کلاسهای علمی و عملی برای افزایش میزان دوقلوزایی این منطقه کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار گفت: دامداران شهرستان نیز با انجام عملیات «سیدرگذاری و هورمونتراپی» در پیشبرد این طرح کمک کردند و اکنون شاهد افزایش تعداد دام سبک در رشتخوار هستیم.
اکنون در شهرستان رُشتخوار حدود ۶۵۰ خانوار به شغل دامپروری مشغول هستند.
شهرستان رُشتخوار در فاصله حدود ۵۰ کیلومتری تربتحیدریه و ۲۰۰ کیلومتری مشهد قرار دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0