




به گزارش چهل ماه نیوز، نخبگان بسیجی شهرستان رشتخوار با انتشار بیانیه ای ضمن گرامیداتشت یوم الله ۹ دی تأکید کرد: ما ایستاده ایم به قامت تاریخ با (حی علی الفلاح) آقا روح الله و لبیک امت با علمداری همچون (سید علی) و امتی خالق ۹ دی ها
متن این بیانیه به شرح زیر است:
انقلاب عظیم اسلامی ایران به عنوان یک نهضت آزادی بخش، بالنده ترین و پاینده ترین حرکت مردمی در طول تاریخ بعد از پیامبر اکرم (ص) به شمار می آید که گردنه ها و گردابهای فروانی را پشت سر نهاده و با هدایت و رهبری زعیمی کاردان و وارسته از تعلقات دنیوی، حضرت امام خمینی(ره) و خلف صالحش حضرت ایت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی) و تبعیت پذیری بی شاعبه و صحابی منشانه مردم خداجو در هر برهه از تاریخ پرفراز و نشیب خود برگ افتخاری بر کتاب تابان خویش افزوده است.
نهم دی ماه ۸۸ یکی از این صحنه های بیاد ماندی است، که امت همیشه بیدار به رهبری امامی هوشیار پا میدان نهاده و نقشه شوم بدخواهان و فرصت طلبانی که به تعبیر رهبر عزیزمان (دشمن در آنها نفوذ کرده و در نقش پیاده نظام دشمن خیانت بزرگی رقم زدند) نقش بر آب کرد و بحق انقلاب سوم نام گرفت.
انقلاب سوم فصل تابناکی در تاریخ انقلاب اسلامی بوده که توده گوش به فرمان رهبر حتی از (نخبه های فکری و سیاسی تحت تایثیر تحلیل های ناکافی و وابستگی های مختلف دنیایی) که در مقابل فتنه سکوت کرده بودند، گوی سبقت را از خواص بی بصیرت هوشمندانه ربودند و داغ بی بصیرتی را بر پیشانی ناکارامدان شعار فرو نشاندند.
گرچه دشمنان انقلاب در بستر جنگ نرم بر آن بودند که با نیرگ های مخملین دگردیسی در تار پود این انقلاب بزرگ ایجاد کنند اما از آنجا که درخت تناور نهضت خمینی کبیر(ره) در اعماق جانها ریشه دوانیده و با خون هزاران شهید و جانباز سیرآب شده است. هیچ طوفانی نتوانسته تا کنون و نخواهد توانست اندک لرزه ای در آن ایجاد کند.
ما نخبگان بسیجی شهرستان رشتخوار ضمن تجلیل از این حرکت هوشمندانه مردمی و حماسه ماندگار در تاریخ اعلام می داریم که همچنان آگاه و بیدار در صحنه خواهیم ماند و ریز و درشت حرکات بدخواهان را زیر نظر داشته و رسالت آگاه سازی و بصیرت افزایی خود را صادقانه به انجام خواهیم رسانید.
اینک که فتنگران همچنان در پی تجدید حیات هستند و به دنبال فرصت می گردند بر مسئولان و دست اندرکاران است که با اقدامات قاطع و شایسته مجال فتنه به هیچ فرصت طلبی نداده و برای همیشه راه غبارآلود کردن فضای کشور اسلامی را مسدود نمایند.
مجمع اندیشه و راهبردی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رشتخوار
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید