
به گزارش چهل ماه نیوز به نقل از خبرگزاري آريا، سيد مهدي حسيني، درباره کارکرد شبکههاي اجتماعي و تأثير آن بر صنعت بانکداري اظهار داشت: امروزه فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان يکي از بسترهاي نوين به سرعت در حال تأثيرگذاري بر زندگي جوامع در ابعاد مختلف اقتصادي و اجتماعي است.
وي گفت : در بانکداري جديد که مبتني بر شبکههاي اجتماعي است، محيط کسبوکار و فرصتهاي شغلي در فضايي مجازي شکل ميگيرند. در جهان امروز شبکههاي اجتماعي در حال تبديلشدن به مراکزي در وب براي عضويت و ارتباط گروههاي مختلف مردم بوده که عموماً داراي علايق مشترک بر روي موضوعات خاص هستند. اين شبکهها بر اساس فلسفه ساده «حضور داشتن در جايي که مخاطبان شما نيز در آنجا حضور دارند»، بنا شدهاند.
مدير امور مالي و سرمايه گذاري بانک سپه در ادامه افزود: بنگاههاي تجاري از جمله بانکها با استفاده از شبکههاي اجتماعي ميتوانند بدون پرداخت هزينههاي سرسامآور تبليغاتي، به گروههاي مختلف مشتريان دسترسي داشته باشند. به طور کلي شبکههاي اجتماعي نقش پررنگي در دنياي امروز دارند و نميتوان آنها را ناديده گرفت.
وي ادامه داد: اين شبکهها بر ابعاد مختلف زندگي فردي و اجتماعي افراد در سطح ملي و بينالمللي تأثيرگذارند و به همين دليل در حال گسترش بوده و در آينده نقش به مراتب بيشتر و مهمتري را ايفا خواهند کرد.
سيد مهدي حسيني گفت: شبکههاي اجتماعي يک نيروي قدرتمند در شکلدهي به جنبههاي مختلف تجارت و کسب و کار تبديل شدهاند. اين تأثير را ميتوان در ابعاد گوناگون مورد ارزيابي قرار داد.
از مهم ترين تأثيرات شبکههاي اجتماعي در عرصه تجارت ميتوان به حرکت مشتريان به سوي رسانههاي جديد، کاهش اثربخشي تبليغات سنتي، اهميت يافتن تبليغات دهان به دهان به ويژه در فضاي مجازي، دسترسي به انبوهي از مخاطبان و بازارها، فرصتهاي کمنظير فضاي مجازي در ايجاد و توسعه ارتباطات، ظرفيتهاي شبکههاي اجتماعي در ارائه و فروش محصولات، تقويت برند و … اشاره کرد.
حسيني با تأکيد بر نقش بانکها افزود: بانکها نيز به عنوان يکي از مهم ترين بازيگران عرصه کسبوکار و تجارت از اين قاعده مستثني نيستند، به طوري که هر روزه شاهد حضور فعالتر آنها در شبکههاي اجتماعي هستيم. آنها به فراخور استراتژيهاي در پيش گرفته شده، توجه ويژهاي به شبکههاي اجتماعي به عنوان الگوي جديد عرضه محصولات به مشتريان دارند.
وي به تجارب ديگر کشورها در اين زمينه اشاره و مؤلفههاي برقراري صحيح ارتباط با مشتريان از طريق اين شبکهها و مزايا و ملاحظات حضور بانکها در آنها را تبيين کرد.