



به گزارش چهل ماه نیوز، مهدی کلاتی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رشتخوار صبح امروز در گفتگو با خبرنگار ما در رابطه با ادامه اجرای طرح تحول سلامت در سطح این شهرستان گفت: در سال ۹۵ در راستای طرح تحول نظام سلامت، ۱ واحد دندانپزشکی در شهرستان با حضور سه دندانپزشک در نوبت کاری صبح با ارائه خدمات دندانپزشکی تا سطح ۲ ( بغیر از اعمال جراحی، عصب کشی و ترمیم ریشه ) با اولویت گروه های هدف ( دانش آموزان و افراد زیر ۱۴ سال و نیز مادران باردار ) در مراکز درمانی رشتخوار و جنگل و احمداباد راه اندازی شد.
وی در ادامه اظهار داشت: درحال حاضر با حضور دندانپزشک چهارم این خدمات در مرکز روستای سنگان و نیز با حضور دو دندانپزشک در مرکز رشتخوار با توجه به مجاورت با مرکز زرقری و فتح آباد و افزایش تعداد مراجعین آماده ارائه خدمات به مردم عزیز در سرتاسر شهرستان می باشد.
کلاتی بیان داشت: در این واحدها ی دندانپزشکی ۹ نوع خدمات شامل آموزش بهداشت دهان و دندان، کشیدن دندانهای شیری و دائمی قابل کشیدن، فیشورسیلانت، فلورایدتراپی، درمان پالپ زنده، پرکردن با امالگام و کامپوزیت، پالپوتومی و جرم گیری انجام می شود.
وی در پایان افزود: در بخش خصوصی نیز با شروع به کار یک واحد جدید تعداد دندانپزشکان در این بخش در شیفت عصر در شهرستان به سه واحد دندانپزشکی افزایش پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید