



به گزارش چهل ماه نیوز، خالقداد عرب فرماندار شهرستان رشتخوار صبح امروز در جلسه هماهنگی سالگرد ۹ دی در جمع مسئولین این شهرستان گفت: ۹ دی روز بصیرت و میثاق ملت ایران بود، حضور میلیونی مردم در ۹ دی در پاسخ و لبیک به فراخوان مقام معظم رهبری بود، حضور با شکوه مردم در این حماسه دنیا را حیرت زده کرد.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ثمره و نتیجه خون هزاران هزار شهید است افزود: صاحب اصلی این نظام و انقلاب خود مردم بوده و هستند.
فرماندار رشتخوار در ادامه یاداور شد: مردم با حضور پرشور خود در حماسه تاریخی ۹ دی آبی روی آتش دشمن ریختند که همه دنیار را حیرت زده کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز دشمن می داند قدرت در نظام جمهوری اسلامی همواره پیروی از ولایت بوده و هست، اذعان داشت: مردم بصیر ایران همواره در هر زمانی که لازم و نیاز بوده به پیروی از دستورات مقام معظم رهبری در صحنه حاضر و همواره پیروز میدان بوده و خواهند بود.
وی با تاکید بر اینکه امروز باید بصیرت افزایی همواره بیش از پیش باشد، خاطرنشان کرد: پشتوانه و قدرت جمهوری اسلامی ایران مشارکت و حضور مردم است، هیچ نظامی قدرت مردمی جمهوری اسلامی ایران را پشت سر خود ندارد.
خالقداد عرب با تاکید بر پرنگ تر نشان دادن هر چه بیشتر حماسه ۹ دی در کشور، افزود: همه ما وظیفه داریم، بصیرت افزایی در این روز را همچون سال های گذشته پرشور و باشکوه انجام دهیم.
انتهای پیام/
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید