بدون نظر
 
مصرف تخم‌مرغ باعث افزایش کلسترول خون نمی‌شود
تاریخ انتشار : 02 نوامبر 2016 در 14:10
 
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز گفت: تخم‌مرغ به دلیل دارا بودن 210 میلی‌گرم کلسترول در دهه‌های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون تصور می‌شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش‌یافته و درنتیجه بیماری‌های قلبی- عروقی و خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش چهل ماه نیوز به نقل از ایسنا منطقه قزوین، مونا تاچه‌بندها، اظهار کرد: تخم‌مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین می‌کند، عمده‌ترین ویژگی تخم‌مرغ و وجه تمایز آن با سایر مواد غذایی، ترکیب کامل پروتئینی آن است که دارای تمام اسیدآمینه‌های ضروری و مواد معدنی مهم موجود در آن نظیر کولین، لوتئین، گزانتین و تولید کم انرژی است.

وی افزود: مصرف تخم‌مرغ به‌ویژه در صبحانه به لاغری کمک می‌کند. تمام ویتامین‌های محلول در چربی و ۷۰ تا ۸۰ درصد ویتامین‌های محلول در آب، همگی در زرده تخم‌مرغ هستند.

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت – درمان شهرستان البرز  خاطرنشان کرد: نقش تخم‌مرغ در تکامل مغز جنین و نوزاد، جلوگیری از کوری و آلزایمر متداول در کهنسالی و تقویت سیستم عصبی، حافظه و کمک به‌سلامت قلب و عروق، از مزایای مصرف تخم‌مرغ است.

باورهای اشتباه در مورد کلسترول تخم‌مرغ

تاچه‌بندها درباره باورهای اشتباه در مورد کلسترول تخم‌مرغ اظهار کرد: تخم‌مرغ به دلیل دارا بودن ۲۱۰ میلی‌گرم کلسترول در دهه‌های گذشته جایگاه مناسبی در سبد غذایی مردم نداشته است چون تصور می‌شد که با خوردن آن کلسترول خون افزایش‌یافته و درنتیجه بیماری‌های قلبی- عروقی و خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: امروزه مطالعات متعددی توسط محققان در مراکز معتبر و در طول سال‌های متمادی بر روی افراد بسیار زیادی در کشورهای مختلف انجام‌شده است که ثابت کرده که خوردن تخم‌مرغ حتی بیش از یک عدد در روز در بسیاری از مردم بدون ارتباط به جنس، سن و نژاد آنان باعث افزایش کلسترول خون نشده و حتی برای قلب می‌تواند مناسب و مفید هم باشد.

این کارشناس اضافه کرد: تغذیه با تخم‌مرغ نه‌تنها نسبت LDL: HDL که مهم‌ترین شاخص برای تعیین احتمال خطر بیماری‌های قلبی است را تغییر چندانی نداده و بر روی احتمال بروز بیماری‌های قلبی-عروقی اثری ندارد، بلکه باعث کاهش پاسخ‌های التهابی در بدن می‌شود.

وی تصریح کرد: در بروز بیماری‌های قلبی-عروقی در افرادی که یک تخم‌مرغ در هفته و کسانی که یک تخم‌مرغ در روز می‌خورند، ارتباطی مشاهده نشده است.

تاچه‌بندها گفت: آنچه در تولید کلسترول خون در بدن نقش دارد اسیدهای چرب اشباع به‌ویژه نوع ترانس است و نه کلسترول‌های غذایی. در تخم‌مرغ تنها یک‌سوم اسیدهای چرب آن از نوع اشباع بوده و کلسترولی هم که در اثر خوردن تخم‌مرغ در بدن تولید می‌شود از نوع HDL ) کلسترول خوب(و LDL کم آتروژنیک است.

این کارشناس تأکید کرد: وجود فرآورده‌های دامی خاص در رژیم غذایی به‌طور آشکار باعث کاهش احتمال بروز حمله قلبی می‌شود. تخم‌مرغ، محصولات لبنی و ماهی به‌طور غیرمستقیم باعث کاهش مرگ‌ومیر ناشی از حمله قلبی می‌شوند.

خبرگزاری ایسنا
خبرنگار: ۵۹۰۰۱
انتهاي پیام

 

لینک کوتاه:

تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
نانوایی ها نباید ساعت پخت نان را کاهش دهند/ شایعات گرانی در حوزه آرد و نان بخشی از تلاش دشمن در بستر فضای مجازی است گاز کشی به ۸ روستای بخش جنگل رشتخوار آغاز شد مردم در کنار دولت برای آغاز رفع مشکلات اقتصادی همراه شوند/ دشمن به دنبال سوء استفاده از بستر فضای مجازی برای تخریب موضوع جراحی اقتصاد در ایران است هشدار پلیس به محتکران و گرانفروشان مواد غذایی ۶۲ گروه جهادی خواهر و برادر در حوزه‌های گوناگون در رشتخوار فعالیت دارند/مهمترین عنصر خدمت امروز، فعالیت جهادی در حوزه جنگ نرم است حذف ارز ترجیحی به صورت برنامه‌ریزی شده، بسیار کارگشا در زندگی مردم است صدور پنجمین پروانه بهره برداری اقامتگاه بوم گردی در شهرستان رشتخوار اقدامات موثر دولت در ۸ ماه گذشته، قابل تحسین است/ حل مشکلات به یادگار مانده از قبل نیازمند زمان بیشتری است کارهای خوب دولت سیزدهم باعث شده، مردم مطالبه بیشتری داشته باشند نماز باشکوه عید سعید فطر در رشتخوار فینال مسابقات فوتسال جام رمضان نوجوانان و جوانان رشتخوار واریز مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به حساب مددجویان بهزیستی رشتخوار/۵۰۰ پرس غذای گرم در رشتخوار توزیع شد
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort