بدون نظر
 
عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور:
مسافران نوروزی از خرید لبنیات فله‌ای پرهیز کنند
تاریخ انتشار : 29 مارس 2016 در 17:55
 
عضو فرهنگسان علوم پزشکی کشور گفت: مسافران تا جایی که می‌توانند از خرید محصولات لبنی فله‌ای خودداری کنند به این دلیل که شیر و لبنیات باید پاستوریزه باشد اما در صورت استفاده از شیر فله‌ای باید حداقل 10 دقیقه جوشانده شود و در هنگام جوشاندن مرتب هم زده شود.

مسافران نوروزی از خرید لبنیات فله‌ای پرهیز کنند

به گزارش چهل ماه نیوز؛ دکتر بیژن صدری زاده، درگفت‌وگو با خبرنگار سینا درباره بیماری‌های مربوط به تغذیه در ایام نوروز گفت: مهمترین بیماری که در جریان تعطیلات نوروز ممکن است مسافران با آن مواجه باشند مسئله مسمومیت غذایی و مصرف غذاهای نامطمئن است، بنابراین بالا بودن کیفیت غذا در سلامتی مسافران بسیار حائز اهمیت است.

پرهیز از به همراه بردن غذای پخته در مسافرت نوروز
وی درباره غذاهایی که مسافران همراه خود دارند بیان کرد: اگر مسافران غذا را به همراه خود می‌برند نباید غذای پخته باشد و گوشت و تخم مرغ در آن استفاده شده باشد تا مسمومیت از طریق غذا برای آنان رخ ندهد.

عضو فرهنگسان علوم پزشکی ادامه داد: اگر افراد به دنبال این هستند که در بین راه غذا بخورند باید از مکان‌هایی که امکانات تهیه غذای مناسب در آنجا فراهم است غذا را خریداری کنند، یخچال و فریزر در آن مکان‌ها وجود داشته باشد، افرادی که در آنجا کار می‌کنند مرتب دستان خود را با آب و صابون شست‌وشو دهند و همچنین آن مکان دارای دستشویی و سرویس بهداشتی تمیز باشد.

صدری‌زاده، درباره استفاده از لبنیات فله خصوصاً در شمال کشور گفت: یکی از مشکلاتی که در سفرهای نوروزی به خصوص شمال کشور وجود دارد این است که شیر، پنیر و لبنیاتی که فروخته می‌شوند ممکن است پاستوریزه نباشند به ویژه درباره لبنیاتی که با عنوان لبنیات فله‌ای به فروش می‌رسند این مشکل جدی‌تر است.

مسافران نوروزی از خرید لبنیات فله‌ای پرهیز کنند
وی در ادامه افزود: مسافران تا جایی که می‌توانند از خرید محصولات لبنی فله‌ای خودداری کنند به این دلیل که شیر و لبنیات باید پاستوریزه باشد اما در صورت استفاده از شیر فله‌ای باید حداقل ۱۰ دقیقه جوشانده شود و در هنگام جوشاندن مرتب هم زده شود.

نگهداری پنیر فله‌ای در آب و نمک آلودگی‌های آن را از بین می‌برد
مشاور سازمان جهانی بهداشت درباره مصرف پنیر روستایی تصریح کرد: پنیر روستایی که به شکل نرم هستند می‌توانند بسیار خطرناک باشند؛ اگر از پنیر استفاده می‌شود باید حتما پاستوریزه باشد در غیر این حالت باید در آب و نمک نگهداری شده باشد به این دلیل که اگر پنیر ۶ تا ۸ هفته در آب و نمک باقی مانده باشد آلودگی‌های آن از جمله تب مالت از بین خواهد رفت.

صدری‌زاده، درباره مصرف بستنی در ایام نوروز نیز گفت: اگر بستنی با شیر پاستوریزه تهیه نشده باشد می‌تواند منجر به بروز تب مالت شود؛ تب مالت یک بیماری عفونی جدی است که علائم حادی را به همراه دارد و در حالت مزمن شدن، فرد را ماه‌ها یا سال‌ها گرفتار می‌کند.

لینک کوتاه:

تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
جنگ اوکراین و روسیه دنیا را با بحران مواد غذایی روبه‌رو کرده است/باید امروز در بحث صرفه‌جویی مصرف‌ گندم با دقتی بیشتری عمل کنیم امروز مردم مهمترین نقش را در تعیین سرنوشت خود دارند/ امام خمینی(ره) عزت را به مردم و کشور هدیه کرد بصیرت و آگاهی، رمز عبور از مشکلات و بحران ها است / برای خرمشهرهای پیش رو باید قوی شویم اجتماع بزرگ «سلام فرمانده» در رشتخوار برگزار شد صبحگاه مشترک نیروهای مسلح در رشتخوار برگزار شد زیرساختهای حوزه آب در رشتخوار فرسوده است سوم خرداد الگوی مقاومت ملت ایران در برابر هرگونه تهاجم از سوی دشمنان است معرفی خانه موزه قرایی رشتخوار  تشدید بازرسی‌ها از سایر رسته‌های خارج از طرح هدفمندی یارانه‌ها در رشتخوار/ معرفی ۶ واحد متخلف به تعزیرات حکومتی نانوایی ها نباید ساعت پخت نان را کاهش دهند/ شایعات گرانی در حوزه آرد و نان بخشی از تلاش دشمن در بستر فضای مجازی است گاز کشی به ۸ روستای بخش جنگل رشتخوار آغاز شد مردم در کنار دولت برای آغاز رفع مشکلات اقتصادی همراه شوند/ دشمن به دنبال سوء استفاده از بستر فضای مجازی برای تخریب موضوع جراحی اقتصاد در ایران است
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort android rat istanbul duşakabin