



به گزارش چهل ماه نیوز حسن تجرد فریمانی مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان رشتخوار گفت: مراسم کلنگ زنی به صورت نمادین در یکی از واحدهای مسکونی با حضور جمعی از مسئولین محلی شهرستان برگزار شد.
وی با اعلام این مطلب که هر واحد مسکن ۶۰ مترمربع مساحت دارد، تصریح کرد: ۴ پروژه از این واحد های مسکونی به مرحله بهره برداری رسید و طی مراسمی به مددجویان تحت پوشش این شهرستان اهداء گردید.
مدیر کمیته امداد شهرستان رشتخوار در ادامه افزود: همچنین ۴ واحد مسکونی در این شهرستان عملیات کلنگ زنی و آغاز ساخت آن توسط جمعی از مسئولین به مرحله اجرا درامد.
وی خاطرنشان کرد: با استفاده از تسهیلات بانکی و کمک خیرین برای ساخت هر واحد مسکونی ۳۵۰ میلیون ريال تسهیلات پرداخت شده است.
تجرد فریمانی در ادامه به برگزاری دوره های آموزشی برای نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد این شهرستان اشاره و یاداور شد: طی یک دوره آموزشی به مدت ۲ روز ۵۰ نفر از نوعروسان تحت حمایت این نهاد در کلاس های مسائل اعتقادی، اجتماعی، مهارت های زندگی، بهداشتی، فردی و گروهی شرکت، و از اطلاعات کارشناسان این نهاد استفاده نمودند.
وی همچنین از برگزاری کلاس های آموزشی برای دختران، نوعروسان، و مادران به منظور استفاده از شبکه های مجازی، دخانیات، مواد مخدر و آسیب های اجتماعی در شهرستان رشتخوار و بخش جنگل خبر داد.
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید