



به گزارش چهل ماه نیوز مهندس حاجی معتمد معاونت امور تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در همایش تجلیل از کشاورزان نمونه شهرستان رشتخوار ضمن تبریک دهه فجر اظهار داشت: در طی دو سال گذشته در بخش کشاورزی استان کارهایی بسیار مناسبی صورت گرفته است. در این مدت تامین نهاده ها برای کشاورزان به وفور انجام گرفت، ۱۰۷ هزار تن جو از کشاورزان خریداری و به صورت ۶ ماهه در اختیار کشاورزان قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: در طی سال های کذشته وارد کنند محصولاتی همچون تخم مرغ، عسل . گندم و… بودیم، ولی اکنون در واردات این محصولات بی نیاز و حتی صادر کننده این محصولات نیز هستیم سال گذشته حدود ۷۰ هزار تن تخم مرغ در کشور صادرات داشته ایم که از این میزان ۴۰ هزار تن سهمیه تولید کنندگان خراسان رضوبی بوده است.
وی همچنین در بحث امور دام و تولید محصولات دامی یاداور شد: در سال گذشته حدود ۱۶۲ هزار راس دام سبک از کشور صادرات داشته ایم که از این میز ان صادارات برای اولین بار ۴۶ هزار راس، سهمیه خراسان رضوی بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: ما در گذشته وارد کننده تخم مرغ از کشورهای مثل برزیل بود ه ایم که الان خوشبختانه با تکیه بر بخش تولید کنندگان داخلی در این زمینه به خود کفایی رسید ایم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: خوشبختانه طی چند سال گذشته در بخش کمی پیشرفت خوبی داشته ایم اما در بخش کیفیت نیاز به کار بیشتر داریم ما در بخش تولیدات، دنبال تثبیت تولید هستیم .
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید