


به گزارش چهل ماه نیوز به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر جهاد کشاورزی اندیمشک از کشف یک مورد زمین خواری در این شهرستان خبر داد که در آن فردی، زمین ۱۵ میلیارد ریالی را با نفوذ ۵۰ میلیون ریال قیمت گذاری و آن را تصرف کرد.
به گزارش ایرنا، در مطلبی که در فضای مجازی منتشر شده و بازتاب گسترده ای داشته به نقل از محمدجعفر آفرین آمده است در تخلفی آشکار دو نفر هشت هزار متر مربع زمین را تصاحب کرده اند.
وی گفته است :در پی اطلاع از این تخلف و کسب گزارش های مردمی گروه کاربری اراضی مدیریت جهاد کشاورزی اندیمشک وارد عمل شده است.
وی افزود: با بررسی انجام شده مشخص گردید دو نفر با مدارک غیر قانونی و به نام یک دامدار با همکاری یک نهاد دولتی اقدام به زمین خواری نموده و قطعه زمین مذکور را ۵۰ میلیون ریال خریداری کرده اند.
آفرین با اشاره به ساخت و ساز در این زمین گفت: تعدادی درخت ۲۰ ساله در زمین مذکور وجود دارد که در صورت ادامه ساخت و ساز این درختان نابود می شد.
وی بیان کرد: ارزش واقعی این زمین ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است و با ورود دادستان از ساخت و ساز غیرمجاز فعلا جلوگیری شده است.
انتهای پیام/بخ
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید