


بدون نظر
فتونیوز/ایران سربازان قویترین ارتش دنیا را مجبور به زانو زدن کرد
تاریخ انتشار : 16 ژانویه 2016 در 12:38
همان زمان که باراک اوباما در حال سخنرانی و تعریف و تمجید از ارتش آمریکا در مقابل کنگره بود، سربازان این کشور مقابل سربازان ایرانی زانو زده و دستشان بالای سرشان بود.
به گزارش سرویس چندرسانهای چهل ماه نیوز به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه در مطلبی، با آوردن سخنرانی سالیانه اوباما در کنگره، نوشت که اقدام ایران در بازداشت سربازان آمریکایی، تحقیر سخنان رئیسجمهور آمریکا بود.
بنا به این گزارش، باراک اوباما، در سخنرانی سالییانه خود مقابل کنگره گفت: «آمریکا قویترین کشور جهان است، ما برای ارتشمان بیش از هر کشور دیگری هزینه میکنیم و نیروهای ما بهترین جنگجویان در تاریخ هستند؛ هیچ ملتی جرأت حمله به ما و هم پیمانانمان را ندارد؛ چرا که به خوبی میدانند که هلاک خواهند شد».
این کلمات دقیقا از زبان باراک اوباما جاری شد و در همان لحظه، سربازان قویترین ارتش دنیا زانو زده و دستانشان بالای سرشان بود.
لینک کوتاه:
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید
ثبت نظر :
x