


به گزارش چهل ماه نیوز؛ به نقل از قوچان خبر، ناصر نیک افشار با اشاره به آمار افراد داری معلولیت در قوچان اظهار داشت: در قوچان ۳۰۵۱ نفر دارای معلولیت بوده که از این تعداد ۲۰۳۵ نفر مرد و ۱۰۱۶ نفر نیز زن می باشد.
وی ادامه داد: افراد دارای معلولیت در ۷ گروه؛ ضایعه نخاعی، جسمی، ذهنی، نابینا، ناشنوا، روانی مزمن و صرع طبقه بندی می شوند که معلولین جسمی، بیشترین آمار را به خود اختصاص داده و ۱۳۰۸ نفر در قوچان دچار معلولیت جسمی می باشند که شامل ۸۸۵ نفر مرد و ۴۲۳ نفر زن می باشند.
وی با اشاره به وجود ۷۷۵ معلول ذهنی، ۲۳۹ نابینا و ۳۶۰ ناشنوا در این شهرستان افزود: متاسفانه در قوچان ۲۱۶ نفر دچار معلولیت حاد از نوع روانی مزمن می باشند و این در حالیست که واحد تخصصی ارائه خدمات به این دسته از معلولین در قوچان وجود ندارد.
رئیس اداره بهزیستی قوچان با اشاره به اصول حاکم بر توانبخشی خاطر نشان کرد: توانبخشی بر این اصل ساده و در عین حال مهم استوار است که اگر دست نیست پا هست، اگر حس بینایی نیست حس شنوایی و لامسه هست و بالاخره اگر تندرستی نیست، امید به زندگی است.
وی تصریح کرد: در توانبخشی به دنبال آماده کردن فرد معلول برای حضور فعال در جامعه و همچنین آماده سازی جامعه برای پذیرش وی بعنوان یک شهروند می باشیم.
نیک افشار بیان داشت: معلولیت منجر به انحراف از مسیر زندگی و یا به حاشیه راندن فرد معلول می شود که توانبخشی درصدد این است که فرد را به جریان اصلی زندگی بازگرداند.
وی در پایان یادآور شد: امور توانبخشی بهزیستی قوچان تاکنون برای بیش از سه هزار نفر از افراد دارای معلولیت پرونده تشکیل داده و در حال ارائه خدمات توانبخشی به این گروه از شهروندان می باشد.
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید