کد خبر : 256
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰

نماینده خواف و رشتخوار در مجلس:

رژیم اشغالگر قدس دچار مشکلات درونی و در معرض نابودی است/ حمایت جهانی از روز قدس همچنان ادامه دارد

رژیم اشغالگر قدس دچار مشکلات درونی و در معرض نابودی است/ حمایت جهانی از روز قدس همچنان ادامه دارد
نماینده خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم اشغالگر قدس با توجه به پیش‌بینی‌های مقام معظم رهبری و همچنین کارشناسانی که اذعان داشتند و دارند در حال کنونی در ضعیف‌ترین شرایط حیات خود قرار دارد.

به گزارش چهل ماه نیوز، حجت الاسلام اکبر احمدپور نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: اسرائیل و رژیم اشغالگر قدس با توجه به پیش‌بینی‌های مقام معظم رهبری و همچنین کارشناسانی که اذعان داشتند و دارند در حال کنونی در ضعیف‌ترین شرایط حیات خود قرار دارد.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در ادامه افزود: رژیم اشغالگر قدس از درون دچار مشکل و شاید تا این اندازه تا امروز در معرض نابودی قرار نداشته است.

وی با تاکید بر اذعان خود سران و سردمداران اسرائیل و مسئولین سیاسی امنیتی و صاحب نظران این کشور مبنی بر مشکلات اسرائیل غاصب، یادآور شد: امروز آنها خودشان اعلام می‌کنند که با بحران بی سابقه‌ای مواجه شدند، که تاکنون سابقه نداشته است، مدت‌هاست که مردم اسرائیل تظاهرات می‌کنند و نسبت به مسائل موجود معترض هستند و جمعیت رژیم اشغالگر روز به روز در حال کاهش است و خودشان در حال مهاجرت به نقاطی هستند که از آنجا به سرزمین فلسطین وارد شده‌اند و آنجا را اشغال کردند.

حجت الاسلام احمدپور در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز جهانی قدس اذعان داشت: فردا روز جهانی قدس را در پیش داریم که این روز توسط رهبر کبیر انقلاب اسلامی در حمایت از مظلومیت مردم فلسطین نامگذاری شد، انتظار ما این است که حداقل مردم دنیا و جهان اسلام بار دیگر متحد باشند و فریاد اعتراض خود را نسبت به اشغالگری رژیم صهیونیستی در سرزمین قدس شریف اعلام کنند.

نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: الحمدالله این روز در کشورهای اسلامی و غیر اسلامی مورد حمایت قرار گرفته و مردم و مسلمانان نسبت به اشغالگری رژیم صهیونیستی کودک‌کش و غاصب و همچنین ظلمی که این رژیم به مردم مظلوم فلسطین می کند، معترض هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: فردا روز سرنوشت سازی است، که مردم باید وارد صحنه شوند و تمام کسانی که دل در گروی اسلام، انقلاب نظام و مظلومیت مردم فلسطین دارند باید از این روز دفاع کنند، چرا که وظیفه آحاد مردم است که همبستگی خود را با مردم مظلوم فلسطین اعلام دارند، ان شاءالله به زودی اسرائیل نابود و شرایط ظلم این کشور در فلسطین برچیده خواهد شد.

انتهای خبر/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.