



سید محمود اعظمی مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در گفت و گو با چهل ماه نیوز، گفت: با همت و تلاش بنیاد علوی باز هم گره ای از مشکلات حوزه کشاورزی این شهرستان باز شد و خنده بر لبان تشنه اهالی روستای سعادت آباد و شهر رشتخوار نقش بست.
وی در ادامه افزود: قنات کلپوک یکی از قنات های مهم در حوزه مرکزی شهر رشتخوار محسوب می شود، که در طول چند سال گذشته به علت عدم توجه به آن و هزینه هایی که داشته است، آب آن خشک شده بود ولی با تلاش و همت بنیاد علوی که چندی است در حوزه فنی وزیربنایی اقدامات مهم و اثر بخشی انجام می دهد این بار روستاییان حوزه مرکزی شهر رشتخوار که خودشان نیز برای مرمت ولایروبی این قنات به کمک بنیاد علوی آمده بودند، آب این قنات بعد از چندین سال جاری گردید و خنده را بر لبان تشنه این قشر زحمتکش جاری ساخت.
اعظمی در ادامه این مطلب اذعان داشت: همچنین در ادامه احیای قنوات در رشتخوار عملیات مرمت قنات ساقون در روستای سعادت آباد که یکی از روستاهای بخش مرکزی این شهرستان محسوب می شود توسط بنیادعلوی(نهادپیشرفت وآبادانی شهرستان) از هفته گذشته آغاز شده است.
اعظمی در ادامه یادآور شد: از جمله اقدامات مهم در این قنات، می توان به عملیات خاکبرداری،لایروبی و نای گذاری اشاره کرد.
وی بیان کرد: قسمتی از انجام این عملیات را مردم این روستا به عهده گرفته اند تا هرچه زودتر پس از بهره برداری بتوانند از آب آن در کشت های پاییزه خود استفاده نمایند و در حال حاضر حدود ۸ هکتار از اراضی زعفران این قنات آبیاری شده اند، ولی سایر اراضی این قنات تا مرحله بهره برداری با تانکر به همت و تلاش بنیاد علوی کار آب رسانی به مزارع را انجام خواهند داد.
محمد تابنده دبیر نهاد پیشرفت و آبادانی در رشتخوار (بنیاد علوی) نیز در ادامه افزود: تلاش این نهاد در راستای مرمت و بازسازی قنوات این شهرستان همچنان ادامه دارد، تا بتوان با احیای این قنوات با مشکلات خشکسالی سال جاری مقابله کرد.
شایان ذکر است، به همت نهاد پیشرفت و آبادانی رشتخوار در طرح احیای قنوات ۱۵ قنات در فاز اول با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان هزینه در سطح روستاهای شهرستان رشتخوار شناسایی و کار احیای این قنوات به مرور دنبال خواهد شد.
انتهای پیام/
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید