



به گزارش چهل ماه نیوز، کرونا و تعطیلی مدارس باعث شده تا بیشتر فضای آموزش و کارهای روزه مره ااز طریق و بستر اینترنت دنبال شود، اما اینترنت و بستر فضای مجازی برای همه مخاطبان در سراسر کشور یکسان نیست.
در اغلب روستاهای رشتخوار مردم و والدین دانش اموزان از وضعیت اینترنت همراه مناسب رنج می برند، که این موضوع در جهت آینده روستاها و دلگرمی جوانان و قشر ذر حال تحصیل برای ماندگاری در روستاها نیازمند چاره ای اساسی از سوی مسئولان است.
تامین هزینه های راه اندازی اینترنت خانگی برای مردم سنگین است
علی نژاد یکی از ساکنین روستای علی آباد دامن رشتخوار در همین رابطه به خبرنگار ما گفت: اینترنت همراه اپراتورهای همراه اول و ایرانسل در روستاهای ما با سرعت خیلی پایین ارائه می شود که امکان بازگشایی هیچ نرم افزار یا سایتی را نداریم.
وی با اشاره به اینکه برخی از ساکنان از خطوط تلفن برای ارتباط با اینترنت از طریق adsl بهره می برند، گفت: اما شرایط فراهم کردن اینترنت خانگی برای همه ساکنان روستا به دلیل سنگین بودن هزینه های اولیه راه اندازی از قبیل خرید مودم و بسته فعال فراهم نیست.
امکان استفاده برخی از دانش آموزان از نرم افزار شاد در روستاها فراهم نیست
رمضانی نژاد نیز یکی از ساکنان روستای سعادت آباد رشتخوار با اشاره به کاربرد نرم افزار شاد در جهت آموزش دانش اموزان در شرایط کنونی گفت: با سرعت پایین نسل E و اول تلفن های همراه نمی توان از بسترهای آموزشی همانند شاد برای دانش آموزان در روستای سعادت آبادبهره گرفت.
وی با تاکید بر اینکه بارها مشکل از طریق رسانه ها در جهت مرتفع شدن مشکل سرعت اینترنت در روستای سعادت آباد بیان شده است، گفت: این مشکل نه تنها در روستای شعادت آباد بلکه در اغلب روستاها به چشم می خورد، امروز درخواست مردم و والدین دانش آموزان در روستا ها از مسئولان مربوط توجه ویژه به مسائل و مشکلات آموزش است.
تردد به مرکز شهرستان برای بهره مندی از اینترنت پرسرعت
اکبری ساکن روستا دولت آباد رشتخوار نیز به مشکل چند ساله اینترنت همراه در این روستا اشاره کرد و اذعان داشت: اینترنت خواسته دیرینه جوانان روستای دولت آباد رشتخوار است، امام اکنون این استفاده و نیاز به این بستر بیش از پیش در روستا احساس می شود.
وی همچنین با درخواست از مسئولان برای رفع مشکلات قشر در حال تحصیل در روستاها گفت: امتحانات ما اکنون در بستر اینترنت دنبال می شود، با این سرعت پایین و عدم بهره مندی از وایفا باید برای امتحان خود به مرکز شهرستان مراجعه کنیم، که این موضوع علاوه بر صرف زمان و هزینه و خطرات مسیر رفت و برگشت در شرایط بیماری کرونا بسیار مشکل آفرین شده است.
احمدی از دیگر از ساکنین روستای سعادت آباد رشتخوار در رابطه با مشکلات adsl در این روستا ،گفت: واگذاری تعداد بالای پورت adsl باعث افت سرعت در ساعات مختلف می شود که این موضوع مشکلاتی برای مشترکان به وجود آورده است.
کلاس های آنلاین و امتحانات مجازی دانشجویان را در روستاها با مشکل مواجه کرده است
رمضانزاده از جوانان در حال تحصیل و دانشجو ساکن روستای عشرت آباد رشتخوار در گفت و با خبرنگار ما گفت: سرعت پایین اینترنت اپراتورهای همراه در روستاهای عشرت آباد و فتح آباد برای دانشجویان با توجه به برگزاری کلاس های انلاین و امتحانات مشکلات بسیاری را به وجود آورده است، مسئولان لطفا نسبت به رفع مشکل و توجه به آینده جوانان چاره ای اساسی بیندیشند.
این مشکلات در سایر روستاها از جمله روستاهای بخش جنگل رشتخوار توسط ساکنین مطرح است، که احتمام و پیگیری جدی مسئولان جهت رفع مشکلات مربوطه را می طلبد.
امسال اینترنت همراه در هیچ نقطه ای از رشتخوار ارتقا پیدا نکرده است/تامین اعتبار اینترنت همراه از طریق وزارت ارتباطات است
محسن بدیع زادگان رئیس مخابرات شهرستان رشتخوار در رابطه با مشکلات اینترنت با اشاره به اینکه در سال جاری اینترنت همراه در هیچ نقطه ای از شهرستان ارتقا پیدا نکرده است، گفت: در رابطه با اینترنت همراه این توسعه از سمت مخابرات انجام نمی شود و باید از طریق وزارت ارتباطات تامین اعتبار و از طریق فرمانداری و اداره کل فناوری اطلاعات پیگیری آن انجام شود.
وی در تکمیل مطلب با تاکید بر ارتقاء و توسعه یادآور شد: در چندین نقطه از شهرستان کار ارتقای و افزایش پورت در راستای توسعه اینترنت خانگی از جکله روستاهای علی آباد دامن با افزایش ۴۸ پورت، روستای نوق ۱۵۰ پورت، سنگان ۳۲ و .. با برنامه ریزی انجام شده روستاهای بندازبک سنگان و نوق مجدد در آینده نزدیک افزایش پورت را خواهند داشت.
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید