



به گزارش چهل ماه نیوز، انتخابات بیست و دومین دوره شوراهای دانش آموزی با شعار ( شورای دانشآموزی طلایهدار گام دوم انقلاب) صبح امروز همزمان با سراسر کشور در کلیه مدارس شهرستان رشتخوار برگزار شد.
داود غلامی معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان رشتخوار در حاشیه برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در مدرسه دخترانه محدثه شهر رشتخوار در گفت و گو با خبرنگار ما در رابطه با برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی در این شهرستان گفت: انتخابات شوراهای دانش آموزی امروز چهارشنبه اول آبان ماه در بیش از ۱۴۰مدرسه در مقاطع ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه شهرستان رشتخوار به صورت همزمان برگزار می شود.
غلامی در ادامه در رابطه با هدف برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی گفت: تحکیم و تعمیق ارزش های دینی و اخلاقی، تمرین مسئولیت پذیری و تقویت روحیه نقادی و نقدپذیری، تسهیل در اجرای برنامه های آموزش و پرورش در مدارس، تکریم عملی شخصیت دانش آموزان، تقویت خودباوری و اعتماد به نفس از جمله اهداف برگزاری این انتخابات است.
وی با بیان این که در برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی، در هر مدرسه تعدادی دانش آموز با داشتن شرایط عضویت در شوراهای دانش آموزی نامزد شده و با معرفی برنامه های خود برای جلب آرای همکلاسی های خود اقدام می کنند، افزود: مهمترین وجه انتخابات امسال با توجه به شعار شورای دانش آموزی طلایه دار گام دوم انقلاب این است که بر این اساس، همه ی دانش آموزان در پیشبرد آرمان های انقلاب سهیم بوده و از ارزشهای نظام دفاع نمایند.
وی افزود: شورای دانش آموزی، برای مشارکت دانش آموزان در امور مربوط به مسائل آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی و فوق برنامه و ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم دوسویه بین دانش آموزان و اولیای مدرسه و ارج نهادن به شخصیت و کرامت آنها و تقویت اعتماد به نفس و خود باوری و مسئولیت پذیری و مشارکت جویی در آنان در سطح مدارس تشکیل میشود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان رشتخوار گفت: ترکیب اعضای شورای دانش آموزی در دوره های متوسطه اول و دوم بر حسب تعداد کل دانش آموزان آن واحد آموزشی است و در مدارس تا ۲۵۰ نفر دانش آموز پنج نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل انتخاب می شود، همچنین از ۲۵۰ نفر تا ۳۵۰ نفر دانش آموز هفت نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل، از ۳۵۰ نفر تا ۵۵۰ نفر ۹ نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل و از ۵۵۰ نفر به بالا نیز ۱۱ نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل انتخاب خواهند شد.
غلامی در پایان یادآور شد: ترکیب اعضا در مدارس شش پایه ابتدایی بر حسب تعداد دانش آموزان پایه سوم تا ششم خواهد بود و دانش آموزان پایه سوم ابتدایی و بالاتر می توانند علاوه بر نامزد شدن عضویت در شورای مدرسه، در رای گیری هم شرکت کنند.
انتهای پیام/
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید