چه جای زیبایی



به گزارش چهل ماه نیوز به نقل از پرستوها، درحاشیه رونمایی از طرحهای نوآوری استان خراسان رضوی با در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی بیدخوری معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی اظهار داشت: با توجه به مصرف بالای میان وعده(اسنک) حجیم(اکسترود شده) و نگرانیهای تغذیه ای در این خصوص، این پژوهشکده نخستین مرکز تحقیقاتی و نیمه صنعتی اکستروژن مواد غذایی در کشور را راه اندازی و فعالیتهای جدی را در این حوزه آغاز کرده است.
وی گفت: طرح تولید این نوع اسنک با هدف تولید فرآورده های مغذی به روش اکستروژن انجام شده تا در ارتقا سلامت جامعه عمل شود.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی افزود: در تولید این فرآورده غذایی سلامت جامعه به ویژه خردسالان محور بوده است.
وی ادامه داد: این اسنک یک میان وعده غذایی فراسودمند حاوی بلغور ذرت، آرد گندم، کنجد و افزودنیهای طبیعی دارای پروتئین، سلنیوم، منیزیوم، مس، فسفر و روی است.
دکتر بیدخوری گفت: این تولید به عنوان جایگزین اسنکهای موجود در بازار که برای سلامتی مضر هستند ارائه شده است.
وی افزود: از جمله دلایل ضرورت اجرای این پروژه، نداشتن متولی مشخص برای انجام پژوهش در زمینه تنوع فرمولاسیون و تغییر شرایط فرآیند به منظور توسعه فناوری و تولید فرآورده های غذایی حجیم سلامت زا در کشور بوده است.
انتهای پیام/رض
تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید
ثبت نظر :
-
-
من تا حالا اینجا نرفته بودم…واجب شد برم…ممنون آقای ریحانی…باتشکر از نسیم سرخس عزیز